niedziela, 13 kwietnia 2014

Pasta szynkowa

Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty, mogłabym jadać na śniadanie tylko tego rodzaju dodatki do pieczywa. Na świątecznym stole nie może zabraknąć większego wyboru różnych past. Dziś pasta szynkowa.. będą kolejne :)




SKŁADNIKI

  • 100 g szynki zbójnickiej
  • 40 g serka Smaki Beskidu krem fromager z chrzanem
  •  1 ogórek kiszony
  • 1/2 małego pora
  • 1 łyżka majonezu
  • pieprz

PRZEPIS

  1. Szynkę, ogórek i pora drobno kroimy, przekładamy do miski.
  2. Dodajemy serka fromeger i majonez. Mieszamy. Dodajemy pieprz do smaku.

2 komentarze:

  1. fajna mieszanka, ja również lubię pasty do chleba :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetna konsekwencja w publikowaniu. Takich blogerów zapraszamy na facebooka Bakallandu, gdzie zaczynamy drugi konkurs w tym tygodniu, a szykujemy dobre możliwości promocji wschodzących blogów.

    OdpowiedzUsuń

Drukowanie